۱۸ مهر ۱۳۹۰، ۹:۵۰

احکام خدام جدید آستان قدس رضوی اعطا شد

احکام خدام جدید آستان قدس رضوی اعطا شد

مشهد - خبرگزاری مهر: مراسم اعطای احکام جمعی از خادمان بارگاه رضوی همزمان با برگزاری جشنهای دهه کرامت در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این مراسم آیت الله واعظ طبسی ، احکام جمعی از خادمان این آستان مقدس از جمله آیت الله موسوی خلخالی از اساتید و فضلای حوزه علمیه، حجت الاسلام رئیسی، معاون اول قوه قضائیه، محمد فروزنده معاون رئیس جمهور، محمود صلاحی استاندار خراسان رضوی، قهرمان رشید استاندار خراسان جنوبی و حجت الاسلام سبحانی نیا عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی را اعطا کرد.

نماینده ولی فقیه و تولیت آستان قدس رضوی در این نشست صمیمی و نورانی ضمن تبریک ولادت امام رضا(ع) این محفل را یک محفل بی نظیر در جهان اسلام دانست چرا که در نزدیکترین نقطه به مضجع شریف حضرت رضا(ع) عده زیادی از خدمتگزاران آن حضرت به افتخار خادمی ایشان نایل می شوند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان خطاب به خدام آستان ملکوتی حضرت رضا(ع) با بیان این که این هدیه‌ای که دریافت می‌کنید، سرمایه نفیسی است که آسان به دست نمی‌آید، گفت: خادم آستان قدس رضوی باید در معاملات، مباحث اجتماعی، زندگی فردی، طرز برخورد با دیگران و رفتارش برگرفته از منش و سیره حضرت رضا(ع) باشد.

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: انتظار ما از همه مدیران این نهاد و بخصوص مدیریت اماکن متبرکه و خادمان، آن است که فضای حوزه اماکن متبرکه رضوی در همه صحن‌ها و بست‌ها، رواق‌ها و روضه منوره، باید مبتنی بر نظم، انضباط و پاکیزگی و رفتار خادمان، پوشش، وضع ظاهری و نوع برخورد آن‌ها با زائران باید منطبق با سیره و روش ائمه معصومین(ع) باشد.

آیت الله واعظ طبسی در این دیدار با بیان این که خادمی زائران حضرت رضا(ع)، افتخار بزرگان و علمای دینی است، تصریح کرد: سالهای اول پیروزی انقلاب اسلامی، پیام ‌آوری از سوی آیت الله العظمی مرعشی نجفی نزد من آمد و نامه‌ای از سوی ایشان آورد که در آن نامه، ایشان تقاضای خدمت در این آستان مقدس را داشتند و مرقوم کرده بودند: سالهاست در انتظار این فرصتم.

تولیت آستان قدس رضوی تأکید کرد: مدیران و خدمتگزاران این آستان کسانی هستند که باید از قوی ترین ارتباط فکری و اعتقادی با خاندان عصمت و طهارت(ع) برخوردار باشند و کسانی که با جریانهای فکری ناسالم در ارتباطند باید بدانند که جای آنها در آستان قدس رضوی نیست.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از فرصتهای این ایام معنوی تصریح کرد: برگزاری هر چه باشکوه تر مراسم دهه کرامت در کشور و بخصوص استان خراسان رضوی و شهر مشهد مقدس، وظیفه تمام کسانی است که خود را در ارتباط با حضرت رضا(ع) می بینند اما در کنار آن توجه به مسایل اصولی اسلام و معارف خاندان عصمت و طهارت (ع) به خصوص معارف رضوی باید مورد نظر همگان بخصوص محققان و نخبگان قرار گیرد.

کد مطلب 1428711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha